Windows 11 Pro Serial Key Activare

69,99 lei159,98 lei (-56%)

În stoc

~ LIVRARE INSTANT pe email

~ Serial key de activare Windows 11 Pro

~ Metoda de activare: Online

~ Asistență personalizată pe whatsapp / telegram (puteți accesa pictograma în partea dreaptă jos a paginii)

~ Validitate: Nelimitat, fără dată de expirare

~ Sistem de plată securizat, asigurat si garantat de Stripe

~ 100% Activare reușită

~ Key activare globala

~ Arhitectură: 32/64 biți

~ Metoda de instalare: Fișierul de instalare va fi descărcat de pe site-ul Microsoft (furnizăm linkul de descărcare + instrucțiuni).

SKU: PROD-0018 Categorii: ,

Frecvent Cumpărate Împreună

Cerințe minime de sistem și computerul dvs.

Acestea sunt cerințele minime de sistem pe care PC-ul dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a permite o experiență de calcul excelentă:

Procesoare / CPU (unități centrale de procesare): 1 Ghz sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee și care apar pe lista noastră de procesoare aprobate. Procesorul din computerul dvs. va fi un factor determinant principal pentru rularea Windows 11. Viteza de ceas (cerința de 1 Ghz sau mai rapidă) și numărul de nuclee (2 sau mai multe) sunt inerente proiectării procesorului, deoarece a fost fabricat și nu sunt luate în considerare componente actualizabile.

RAM: 4 GB. Dacă computerul dvs. are mai puțin de 4 GB de memorie, există uneori opțiuni de actualizare pentru a obține RAM suplimentară. Poate doriți să consultați site-ul producătorului computerului dvs. sau cu un comerciant cu amănuntul pentru a vedea dacă există opțiuni ușoare și accesibile pentru a îndeplini cerințele minime pentru Windows 11.

Stocare: dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mare. Dacă computerul dvs. nu are o unitate de stocare suficient de mare, există uneori opțiuni pentru actualizarea unității. Poate doriți să consultați site-ul producătorului computerului dvs. sau cu un comerciant cu amănuntul pentru a vedea dacă există opțiuni ușoare și accesibile pentru a îndeplini cerințele minime pentru Windows 11.

Firmware de sistem: UEFI (pentru Unified Extensible Firmware Interface, o versiune modernă a BIOS-ului PC) și capabilitate de Secure Boot. Dacă dispozitivul dvs. nu îndeplinește cerințele minime, deoarece nu este capabil de Secure Boot, poate doriți să citiți acest articol pentru a vedea dacă există pași pe care îi puteți face pentru a activa acest lucru. Secure Boot poate fi activat numai cu UEFI, iar acest articol vă ajută să înțelegeți opțiunile potențiale de modificare a setărilor pentru a face acest lucru posibil.

TPM: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Dacă dispozitivul dvs. nu îndeplinește cerințele minime din cauza TPM, vă recomandăm să citiți acest articol pentru a vedea dacă există pași pe care îi puteți lua pentru a remedia acest lucru.

Placă grafică: compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driver WDDM 2.0.

Afișaj: Afișaj de înaltă definiție (720p) care depășește 9 ”în diagonală, 8 biți pe canal color. Dacă dimensiunea ecranului dvs. este mai mică de 9 ”, este posibil ca interfața cu utilizatorul Windows să nu fie complet vizibilă.

Conectivitate la internet și conturi Microsoft: ediția Windows 11 Home necesită conectivitate la internet și un cont Microsoft pentru a finaliza configurarea dispozitivului la prima utilizare.

Metode instalare Windows 11 Pro
Pentru upgrade: Dispozitivul dvs. trebuie să ruleze Windows 10, versiunea 2004 sau o versiune ulterioară, pentru a face upgrade prin Windows Update. Actualizările gratuite sunt disponibile prin Windows Update în Setări> Actualizare și Securitate
Pentru instalare directa: instalati direct Windows 11 Pro

Serialul key este de Windows 10 Pro care activeaza Windows 11 Pro..

Echilibrează-ți desktopul

Windows 11 include instrumente ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă optimizați spațiul pe ecran și să vă maximizați productivitatea. Combinați toate acestea cu un abonament Microsoft 365* și nimic nu vă va opri să duceți lucrurile la bun sfârșit.

 
Femeie zâmbind, uitându-se la telefon, cu un computer lângă ea

Viața este mai frumoasă în echipă

Fereastră cu conversație chat în și imagine video în aplicația Microsoft Teams

Noi modalități de interacțiune

Cu funcția pentru conversații chat din Microsoft Teams, puteți contacta pe oricine (gratuit), oricum preferați (apel, conversație chat, mesaj text, video), chiar de pe desktop.2

Întâlnire video pe Microsoft Teams

Conectează-te cu oricine dorești

Conversațiile chat și apelarea sunt incluse pe bara de activități și se integrează perfect cu Outlook și cu Calendarul, oferindu-vă posibilitatea de a vă conecta cu ușurință cu doar câteva clicuri.2

Aplicațiile Windows 11 pe ecranul de productivitate

Refocalizează-ți fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – aplicațiile* de care aveți nevoie funcționează fără probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri și o nouă experiență de reandocare mai intuitivă.

Butonul pentru ecranul de productivitateButonul pentru ecranul de widgeturiButonul către Microsoft Store pe ecranButonul pentru ecranul Microsoft Edge

Cele mai noi performanțe pentru jocuri pe PC

Joacă cele mai noi jocuri cu grafică ce rivalizează cu realitatea. Joacă alături de alți jucători pe consolă. Joacă cu perifericele preferate. Atunci când vine vorba de joacă, poți face totul cu Windows 11.1 6

Personajele din jocul video Halo INFINITE

Un PC care se adaptează la tine

Cu cea mai largă opțiune de dispozitive disponibile (în materie de stil, preț, caracteristici și de formă), poți fi sigur că vei găsi dispozitivul potrivit cu Windows 11.

Laptop parțial deschis

Laptop deschis cu tastatură parțial vizibilă

Tastatură laptop și suprafață mouse

PC pentru jocuri

Bărbat zâmbind și uitându-se la laptopul său

Cum obțineți Windows 11

PC-urile cu Windows 11 preinstalat sunt acum disponibile! Mai multe vești bune: Multe PC-uri Windows 10 sunt eligibile pentru un upgrade gratuit.7

Verificați compatibilitatea

Folosiți aplicația Controlul integrității calculatorului9 pentru a vedea dacă PC-ul dvs. actual poate rula Windows 11.

Rata medie

5.00

14
( 14 Recenzii )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 14

  Anonim (proprietar verificat)

  licenta a venit imediat pe mail, videoclipul despre cum se instaleaza windows a fost foarte usor de urmarit ❤️

 2. 14

  Marius Ciocirlan (proprietar verificat)

  Daca urmati pasi oferiti, chiar pentru cineva la prima instalare e usor de realizat.

 3. 14

  GEORGESCU Marian

  Foarte bun .

 4. 14

  Anonim

 5. 14

  Anonim

 6. 14

  Daniel

 7. 14

  Gabriel Serban

  totul a decurs perfect, mail cu link descarcare soft si cheie a venit aproape instant, foarte usor de instalat si activat. nu vad ce mi-as fi putut dori sa functioneze altfel (am cumparat pachet Windows + Office).

 8. 14

  Dragos Bînța

 9. 14

  Gabriel

  Super ok!!! Recomand !

 10. 14

  Vasile N.

 11. 14

  Catalin Rasca

  Genial, Succes!

 12. 14

  Tudor

 13. 14

  Gheorghe Tudor

  Am fost SURPRINS PLACUT de…COLABORAREA cu acest COLECTIV!! Raspunsuri rapide la problemele minore aparute pe parcurs!!! CINSTE LOR!!!

 14. 14

  Dragos U.

Meniu Principal