Vă mulțumim pentru cumpărături la Soft-PC.ro  . Vă rugăm să citiți cu atenție această politică.
Emitem rambursări pentru produsele noastre în următoarele condiții:

1.Rambursare integrală în termen de 30 de zile, dacă clientul nu a primit deloc serialul key, prin e-mail.
2.Rambursare completă în termen de 30 de zile, dacă clientul a primit un serial key inutilizabil – dar mai întâi trebuie să contactați asistența noastră, pentru a stabili că serialul key nu funcționează si nu sunt alte probleme (instalare defectuoasă, produs greșit instalat, malware sau virus, corupția fișierelor de sistem etc.)
3.FARA Rambursare daca clientul a primit un serial key functional.

Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, art. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele noastre se incadreaza la punctul m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Rambursarea este sub aceasi forma cum a fost facuta plata, si este gratuita. De exemplu la placa cu cardul, se face in contul din care a fost facuta plata cu cardul. 
Se mai poate opta si pentru card cadou de aceasi valoare a sumei care a fost rambursata, care se poate folosi timp de 30 de zile pe site-ul Soft-PC.ro

Pentru a primi o rambursare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze prin unul din mijloacele de contact.
Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați la support@Soft-PC.ro .

Termeni de livrare
Soft-PC.ro folosește e-mailul ca modalitate de livrare a articolelor.
În timpul programului de lucru (inclusiv în weekend), majoritatea codurilor pe care le-ați achiziționat vor fi trimise prin e-mail la adresa dvs. de e-mail înregistrată instantaneu. Produsele care nu permit livrarea instantanee vor fi livrate între 30 de minute – 8 ore

Meniu Principal